Доставка

Артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас адрес или офис на фирмата доставчик от понеделник до събота включително.

Всички пратки се изпращат с опция “преглед преди плащане”. Връщането на пратка след преглед е за сметка на клиента, освен в случаите посочени в точка III от ОБЩИ УСЛОВИЯ.

Плащането се извършва с наложен платеж при получаване и преглед на стоката!

Доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон или e-mail, с изключение на населени места, които се обслужват по график.

Доставката е безплатна до офис на куриерска фирма Спиди за всички предлагани стоки без значение от сумата.

При доставка до точен адрес или офис на друга куриерска компания различна от Спиди към крайната сума на поръчката се добавя 7 лв.

Всички поръчки получени петък след 14 часа, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден продукт, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка. Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail.