Връщане

Онлайн магазин “www.panelbg.com” Ви предоставя 14 дни след получаване на продукта, в които може да разгледате и да върнете продукта, ако прецените, че по някаква причина не бихте искали да го задържите. При получаване на продукта, моля не изхвърляйте оригиналната опаковка и съпътстващите аксесоари и документи. Ако решите да върнете продукта, ще бъде необходимо да го изпратите неупотребяван, окомплектован, както сте го получили, без никакви конструктивни или други промени, с всички аксесоари, оригинални етикети и документи, в оригиналната опаковка. Моля, опаковайте го добре, като опишете причината/причините за връщането на продукта. Ако решите да върнете продукт, моля адресирайте пратката до точния пощенски адрес на Онлайн магазин “www.panelbg.com“, като задължително включите опция “преглед преди получаване”. Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на “ПАНЕЛБГ” ЕООД адрес.
Възстановяването на сумата за върнат продукт се извършва в рамките на 2 седмици от получаване на обратната пратка. Сумата се изплаща с пощенски запис или с платежно нареждане до посочена от Вас банкова сметка. В случай, че не получите дължимата за възстановяване сума повече от 14 дни, можете да се свържете с нас.
Продуктите, които предлагаме са нови, фабрично опаковани и придружени с необходимите аксесоари за монтаж, освен в случай, в които изрично и ясно не е упоменато друго. При нужда от съдействие по каквито и да е въпроси и гаранционен ремонт, моля свържете се с нас.