Често Задавани Въпроси

Доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска компания Спиди и се отнася за всички продукти без значение от покупната цена. Ако доставката е до точен адрес или офис на друга куриерска компания различна от Спиди, към цената на поръчката се начисляват 7лв.

Доставката се извършва до 1-2 работни дни от приемане на поръчката по телефон или през сайта. Изключение могат да правят много малки населени места, които куриерската компания обслужва по график.

Заплащането става в брой или чрез ПОС терминал при приемане на самата поръчка в офиса или от куриера, който ви обслужва.

Да. Всичко предлагано от онлайн магазина се изпраща с възможност за отравяне и преглед преди заплащане, както и от последващ 14 дневен период, в който ако клиента не е доволен може да върне продукта в оригиналния му вид и опаковка.

Да. Във всеки комплект е включено всичко необходимо за монтажа на дадения артикул.

Не. Всеки малко технически грамотен би се справил с монтирането на душовете.

На гърба си всички душ панели разполагат с две шини, които са разположени перпендикулярно на неговото тяло. Шините трябва да се закачат на две куки, които са включени в комплекта и се фиксират за стената най-често с дюбели.

Всички душ панели разполагат със стандартни гъвкави връзки 1/2, чрез които се осъществява връзката между душ панела и изводите за топла и студена вода. Изключително важно е при монтажа да се внимава гъвкавите връзки за топла и студена вода, да не се пречупват или притискат, за да има добро налягане в системата.

Не! Душовете в никакъв случай не се захранват от електрическата мрежа или с друг вид външен токоизточник! Това би било опасно за вашето здраве! Всички душове и смесители с осветление и/или дисплей разполагат с вграден хидрогенератор, който произвежда необходимото напрежение от 12 волта, благодарение на силата на водния поток.

Показанията на дисплея включват времето за къпане, температурата на водата, а в някой случай и режима или функцията на работа.